Programleírás

Az egyes GINOP és GINOPPLUSZ felhívások keretében nyertes KKV-k eredményességi mérése kapcsán az IFKA – többek között – a Modern Mintaüzem Program keretében az alábbi szolgáltatásokat nyújtja, amelyek teljesítése pontokat jelent a Kedvezményezetteknek a mérés során. A Kedvezményezett:

  • részt vesz legalább három különböző, a Modern Mintaüzem Program keretében regisztrált mintaüzem-látogatáson.
  • Mintaüzemként részt vesz a Modern Mintaüzem Program megvalósításában, és legalább 30 db vállalkozót fogad látogatóként.

Az érintett GINOP és GINOPPLUSZ felhívások a következők:

  • GINOP-1.2.15-21 (Mikro-, kis- és középvállalkozások egészségipari termékek gyártására irányuló fejlesztéseinek támogatása)
  • GINOPPLUSZ-1.1.2-21 (Magyar Multi Program – A kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása)
  • GINOPPLUSZ-1.2.1-21 (A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása)
  • GINOPPLUSZ-1.2.3-21 (A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban)
  • GINOPPLUSZ-1.3.1-21 („Zöld Nemzeti Bajnokok” – A zöldgazdaság területén működő mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztésének támogatása

Továbbá a GINOP-1.2.13-20 (Az egyszer használatos és egyéb műanyagtermékek forgalomba hozatalának korlátozásával érintett, valamint az ezeket helyettesítő termékek gyártásával foglalkozó vállalkozások technológiaváltásának és kapacitásbővítésének támogatása) felhívás esetében – eredményességi mérés tekintetében – pontszerzésre akkor kerülhet – többek között – sor, ha a Kedvezményezett termékbemutatóval összekötött gyárlátogatást szervezett az érdeklődő fogyasztóknak a Modern Gyárak Éjszakája keretében , vagy a Modern Mintaüzemmé vált a Modern Mintaüzem Program keretében.

A program tervezett időtartama: 2022. november 2. – 2025. március 31.

Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.