A mintaüzemi látogatásokon keresztül történő pontgyűjtés lépései
 1. Regisztráció a ginopplusz.modem4.hu oldalon
 2. A regisztrációt az MGFÜ elfogadja. Figyelem! Elfogadott regisztráció hiányában végzett mintaüzemi látogatás nem fogadható el pontszerzőnek, mert utólagos eseményjelentkezés nem lehetséges.
 3. A kkv jelentkezik az 1. mintaüzemi látogatásra
 4. A részvétel után a kkv az „Áttekintés” menüpontban megkeresi, majd kitölti és visszaküldi a kérdőívet, amelyik két részből áll (eseményértékelés és vállalati diagnosztika). A kérdőív az alábbi módon érhető el:
  1. Belépés után a főmenüben az “Áttekintés” menüpontra kattintani.
  2. Ezen az oldalon az “Eseményértékelések” résznél megkeresni a sort: "Kitöltendő és beküldendő eseményértékelő kérdőívek”. A sor elején van egy nagy piros felkiáltójel is. Erre rákattintani.
  3. Megjelenik egy táblázat, aminek a jobb szélén van egy “Megnyitás” link. Erre kattintani.
  4. A megjelenő oldalon megnyomni az “Űrlap megnyitása” gombot. Kitölteni az űrlapot, ami állhat 1 vagy 2 oldalból.
  5. Kitöltés után az oldal alján megnyomni a “Beküldés” gombot.
 5. Az MGFÜ szakértője kiértékeli a kérdőívet, és telefonon felveszi a kapcsolatot a kkv-val egy telefonos interjú lefolytatása céljából
 6. A kkv a felületen megkapja azt a dokumentumot, amelyet a kérdőív és az interjú alapján az MGFÜ szakértője készített. A dokumentum az alábbi részekből áll:
  1. a további mintaüzemi látogatásokra javasolt cégek listája
  2. olyan szakértői cégek listája, amelyek tanácsadással segíthetik a kkv fejlesztési elképzeléseit, első lépésben egy ipar 4.0 szempontú  diagnosztika elkészítésével
  3. a Vállalkozói Információs Adatbázis (VALI) oldalán szereplő, az adott kkv számára rendelkezésre álló támogatott forráslehetőségek
  4. egyéb, a kkv számára hasznos információ
 7. A kkv jelentkezik a 2. mintaüzemi látogatásra
 8. A részvétel után a kkv az „Áttekintés” menüpontban megkeresi, majd kitölti és visszaküldi az eseményértékelő kérdőívet (l. 4. pont!)
 9. A kkv a kérdőív visszaküldése után tud jelentkezni a 3. mintaüzemi látogatásra
 10. A részvétel után a kkv az „Áttekintés” menüpontban megkeresi, majd kitölti és visszaküldi az eseményértékelő kérdőívet (l. 4. pont!)
 11. A kkv megkapja a 20 pontot
 12. A kkv lezárja a pontgyűjtés folyamatát:
  1. Az Igazolás kiá llításához a pontgyűjtést le kell zárni a "Nem kívánok több pontot gyűjteni" feliratú piros gomb megnyomásával, amely az Áttekintés menüpontban érhető el a belépés után.
  2. Ezt követően az Igazolás kiállításra és feltöltésre kerül szintén az Áttekintés menüpontba, ahonnan letölthető lesz. Ez a folyamat kb. egy hetet vesz igénybe.
 13. Az MGFÜ kiállítja és feltölti az Igazolást a megszerzett pontokról az Áttekintés menüpontba, ahonnan az letölthető, valamint postai úton is eljuttatja a kkv levelezési címére
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.
Az oldal sütiket használ a rendeltetésszerű működéshez, illetve anonim analitika gyűjtésére. Az oldal használatával elfogadja az adatkezelési tájékoztatóban leírtakat.